Troje mrtvih u sudaru kod Beograda

Izvor: B92, 25.Feb.2012, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje mrtvih u sudaru kod Beograda

Beograd -- U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod Begaljičkog brda, poginule tri osobe, među kojima i trogodišnji dečak, a još tri teško povređene.

Nesreća se dogodila oko 17 sati prilikom sudara kamiona leskovačkih registarskih oznaka i putničkog automobila slovenačkih tablica.

Troje poginulih - otac, majka i sin bili su u putničkom vozilu, a vozač i suvozač kamiona su povređeni i nisu životno ugroženi.

"Posle nesreće, u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojoj su dve osobe poginule na licu mesta, u Urgentni centar dovezeno je dvoje dece, dečak od tri i devojčica od 12 godina, kao i dva muškarca, ali je dečak večeras preminuo. Devojčica je teško povređena i život joj je ugrožen", rekao je portparol Urgentnog centra Drago Jovanović za B92.

Svi putnici iz automobila su državljani Makedonije.

Nesreću je izazvao vozač automobila koji je vozio levom trakom auto-puta i preprečio put kamionu koji se kretao srednjom, potvrđeno je u MUP-u.

Ekipa saobraćajne policije obavila je uviđaj, pa se saobraćaj na tom delu puta odvija normalno.

Na deonici auto-puta Beograd-Niš kod Begaljičkog brda saobraćajne nesreće se često dešavaju.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje mrtvih, četvoro povređenih kod Beograda

Izvor: Mondo, 25.Feb.2012

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na autpoutu Beograd - Niš kod Begaljičkog brda, rečeno je večeras agenciji Beta u MUP-u.

Nastavak na Mondo...

Teška nesreća na autoputu

Izvor: RTS, 25.Feb.2012

U saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Begaljičkog brda, poginule su dve, a teže povređene četiri osobe...Dve osobe su poginule, a četiri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto putu Beograd-Niš kod Begaljičkog brda, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih...

Nastavak na RTS...

Dečak iz saobraćajke podlegao,devojčica teško

Izvor: Mondo, 26.Feb.2012, 00:02

U teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod Begaljičkog brda, poginuo bračni par Makedonaca i njihov sin, dok su devojčica i vozač i suvozač kamiona teško povreženi.

Nastavak na Mondo...

Troje mrtvih u sudaru kod Beograda

Izvor: medio.rs, 26.Feb.2012

U teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš, kod Begaljičkog brda, poginule su tri osobe, dok su još tri teško povređene.

Nastavak na medio.rs...

Teška nesreća kod Beograda

Izvor: CrnaHronika.rs, 26.Feb.2012

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod Begaljičkog brda, poginule su tri i teže povređene tri osobe, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.Posle nesreće, u kojoj su dve osobe poginule na licu mesta, u Urgentni centar dovezeno je dvoje dece, dečak od tri i devojčica od...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Poginula trojica Makedonaca na auto-putu Beograd -Niš

Izvor: S media, 26.Feb.2012

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd- Niš poginula su trojica makedonskih državljana, javlja makedonska televizija Vesti 24...Ubod nožem, tuča i dve saobraćajne nesreće u Beogradu..Bračni par i njihov trogodišnji sin poginuli u udesu kod Beograda..Petra Cvijić na saslušanju..Uskoro...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.