PREMINUO DEČAK, TROJE MRTVIH U NESREĆI NA AUTOPUTU

Izvor: Kurir, 26.Feb.2012, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINUO DEČAK, TROJE MRTVIH U NESREĆI NA AUTOPUTU

Posle nesreće, u kojoj su dve osobe poginule na licu mesta, u Urgentni centar dovezeno je dvoje dece, dečak od tri i devojčica od 12 godina, kao i dva muškarca, ali je dečak preminuo

BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu dogodila na autoputu Beograd-Niš, kod Begaljičkog brda, poginule su tri osobe, dok su još tri teško povređene.

Posle nesreće, u kojoj su dve osobe poginule na licu mesta, u Urgentni centar dovezeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je dvoje dece, dečak od tri i devojčica od 12 godina, kao i dva muškarca, ali je dečak večeras preminuo, rekao je portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Dvojica muškaraca nisu životno ugroženi.

Nesreća se dogodila oko 17 sati kada se putničko vozilo sa slovenačkim tablicama sudarilo sa kamionom leskovačke registracije, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Troje poginulih nalazili su se u putničkom vozilu, a vozač i suvozač kamiona su povređeni.

Svi putnici iz automobila su državljani Makedonije.

Nesreću je izazvao vozač automobila koji je vozio levom trakom autoputa i preprečio put kamionu koji se kretao srednjom, potvrđeno je u MUP-u.

(ilustracija)
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.