Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aukcija impresivne kolekcije Porschea

Krajem marta "Auctions America" će na aukciji ponuditi zbirku od 26 Porschea među kojima je i prelijepi 356 Speeds Nikolasa Kejdža.

Dvadeset šest prelijepih automobila obuhvata čak 48 godina Porscheove istorije, a svi će biti ponuđeni bez limita cijene. Ponuda JLB Autocrib ukljužuje decenijama slaganu zbirku u vlasništvu Džeka i Alis Giš iz Konektikata.

Najimpresivniji automobil je svakako Porsche 356 Speedster Nikolasa Kejdža za kojeg  se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da će postići cijenu od bar 275.000 američkih dolara.

U ponudi je i Porsche RSR Tribute iz 1958. godine kojeg je vozio Brus Vilis. Osim nekoliko primjeraka odlično obnovljenih 356-ica u ponudi su i doista impresivne 911-ice uključujući Turbo varijantu iz 2003. godine.

I to nije sve, uz prekrasne automobile Porscheovim obožavaocima će biti ponuđeni i neki dodatni predmeti iz bogate istorije poput reklamnih ploča, postera i trkaćih odijela.

(Index.hr)
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Najimpresivnija zbirka Porschea na aukciji

Izvor: AutoBlog, 16.Jan.2017

Krajem marta Auctions America će na aukciji ponuditi zbirku od 26 Porschea među kojima je i prelepi 356 Speeds Nicholasa Cagea. 26 prelepih automobila obuhvata čak 48 godina Porscheove istorije, a svi će biti ponuđeni bez limita cene. Ponuda JLB Autocrib uključuje decenijama skupljanu zbirku u...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.