Udaljen direktor Agencije za privatizaciju

Izvor: Akter, 07.Okt.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaljen direktor Agencije za privatizaciju

Vlada Srbije smenila je Ljubomira Šubaru sa mesta direktora Agencije za privatizaciju, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku"

Kako se navodi, Vlada je "udaljila" Šubaru sa dužnosti direktora "do okončanja postupka za utvrđivanje postojanja razloga za razrešenje direktora Agencije za privatizaciju".

Šubara je na tome mestu od janura ove godine, a izabran je na javnom konkursu na period >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << od pet godina.

Vlada je navela da će ovlašćenje direktora preuzeti predsednik Upravnog odbora Agencije za privatizaciju.

Na tom mestu nalazi se Omer Redžović.

U "Službenom glasniku" objavljeno je i rešenje o imenovanju Ivane Matić za vršioca dužnosti pomoćnika ministra finansija.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Smenjen Šubara, direktor Agencije za privatizaciju

Izvor: Politika, 07.Okt.2015

u poslednje vreme bile su očigledne nesuglasice sa Željkom Sertićem, ministrom privrede, posebno u vezi privatizacija BIP-a i RTV Vranje..Vlada Srbije na jučerašnjoj sednici, kako nezvanično saznajemo, smenila je Ljubomira Šubaru, dosadašnjeg direktora Agencije za privatizaciju. Razlozi za njegovo...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.