Tipsarević u polufinalu Mercedes kupa

Izvor: Studio B, 13.Jul.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević u polufinalu Mercedes kupa

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale ATP turnira Mercedes kup u Štutgartu pošto je danas u četvrtfinalu savladao Nemca Bjerna Faua sa 2:1 u setovima - 6:7 (6:8), 7:6 (7:2), 6:4.

Osmi teniser sveta u borbi za finale sastaje se sa pobednikom meča između Brazilca Tomaza Belučija i Nemca Sedrika-Marsela Štebea.

Turnir se igra za nagradni fond od 410.175 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsa u polufinalu

Izvor: RTS, 13.Jul.2012

Janko Tipsarević savladao Nemaca Faua i plasirao se u polufinale turnira u Štutgartu, rezultatom 2:1 (6:7, 7:6, 6:4). Janko će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Belučija i Štebea. ..Srpski teniser Janko Tipsarević uspeo je da savlada domaćeg igrača Bjerna Faua sa 2:1 u setovima. Janko je...

Nastavak na RTS...

Tipsarević u polufinalu Mercedes kupa

Izvor: Kurir, 13.Jul.2012

Srpski teniser Janko Tipsarević u subotu igrati se sa Brazilcem Tomazom Belučijem, a meč je na programu posle 16 sati...ŠTUTGART- Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale ATP turnira Mercedes kup u Štutgartu pošto je u četvrtfinalu savladao Nemca Bjerna Faua sa 2:1 u setovima...

Nastavak na Kurir...

Tipsarević u borbi za prvu titulu ove sezone

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2012, 19:54

Janko Tipsarević plasirao se danas u finale turnira u Štutgartu, pošto je savladao Brazilca Tomaša Belučija 6:4, 2:6, 6:4.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.