Lorenco i Markes na vrhu u Aragonu

Izvor: B92, 27.Sep.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorenco i Markes na vrhu u Aragonu

Vozači Jamahe i Repsol Honde Horhe Lorenco i Mark Markes bili su najbrži na prvim treninzima pred 14. trku sezone, Veliku nagradu Aragona.

Markes, vodeći u generalnom plasmanu, ostvario je najbolje vreme dana, krugom od 1:48.987 minuta tokom popodnevnog treninga.

Skoro jednu i po desetinku iza njega tada je bio Štefan Bradl na LCR Hondi, dok je dominaciju Honda upotpunio Markesov timski kolega Dani Pedrosa, na trećem mestu, sa dve i po desetinke zaostatka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Iza najbolje trojice tada se našao Lorenco, koji je jedini od svih ostalih vozača bio unutar posla sekunde od Markesa. Sledio ga je Alvaro Bautista na Gresini Hondi, ispred vozača Jamahe Teh 3 Kala Kračloua i Valentina Rosija na fabričkoj Jamahi. Vozač Dukatija Andrea Doviciozo je na osmom mestu već bio sekundu iza Markesa, ispred najboljeg među vozačima na CRT mašinama Aleša Espargara i svog timskog kolege Nikija Hejdena.

Na prvom treningu, Lorenco je u poslednjim trenucima ostvario najbrži krug i za samo osam hiljaditinki je bio brži od Markesa. Pedrosa je i tad bio treći, sledili su ga Bautista, Rosi i Kračlou. Prvu desetoricu kompletirao je dvojac Dukatija i Bredli Smit na drugoj Jamahi ekipe Teh 3.

Treći trening u kraljevskoj klasi na stazi „Motorlend“ vozi se u subotu od 9.55, dok je četvrti na programu od 13.30. Kvalifikacije se voze od 13.30, dok trka za Veliku nagradu Aragona startuje u nedelju u 14 časova.
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lorenco i Markes na vrhu u Aragonu

Izvor: B92, 27.Sep.2013

Vozači Jamahe i Repsol Honde Horhe Lorenco i Mark Markes bili su najbrži na prvim treninzima pred 14. trku sezone, Veliku nagradu Aragona...Markes, vodeći u generalnom plasmanu, ostvario je najbolje vreme dana, krugom od 1:48.987 minuta tokom popodnevnog treninga...Skoro jednu i po desetinku iza njega...

Nastavak na B92...

VN Aragona (kvalifikacije): Markez za "dlaku" bolji od Lorenca

Izvor: Sportal.rs, 28.Sep.2013, 15:47

Vodeći vozač u generalnom plasmanu Moto GP šampionata, Mark Markez startovaće sa pol pozicije u trci za Veliku nagradu Aragona. Vozač Repsol Honde najbrži krug odvozio je 1:47.

Nastavak na Sportal.rs...

Markes za dlaku do pola

Izvor: B92, 28.Sep.2013

Vozač Repsol Honde Mark Markes osvojio je pol poziciju pred 14. trku sezone u kraljevskoj klasi Moto GP šampionata, Veliku nagradu Aragona...Mladi Španac je do sedme pol pozicije na stazi "Motorlend" došao sjajnim krugom u vremenu od 1:47.804 minuta...Drugo mesto, sa samo deset hiljaditinki zaostatka,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.