DRAMA: Srušio se avion pred decom, pilot poginuo na licu mesta (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jan.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA: Srušio se avion pred decom, pilot poginuo na licu mesta (VIDEO)

Borbeni avion švedske proizvodnje "Saab JAS 39 Gripen" srušio se tokom aeromitinga koji je upriličen povodom Dana deteta u Tajlandu prilikom čega je poginuo pilot letelice, pišu lokalne dnevne novine "Bangkok post".

Avion se srušio tokom izvođenja akrobatskog manevra, prenosi "Sputnjik".

Aerodrom je zatvoren dok se ne očisti pista na koju se avion srušio, a vlasti su najavile pokretanje istrage.

Tajland je 2008. godine kupio 12 jednomotornih mlaznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << aviona od švedske kompanije Saab.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Srna)


Pogledaj vesti o: Saab

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Avion se srušio pred decom, pilot poginuo na licu mesta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2017

Tragedija na tajlandskom aerodromu..Borbeni avion švedske proizvodnje "Saab JAS 39 Gripen" srušio se tokom aeromitinga koji je upriličen povodom Dana deteta u Tajlandu, prilikom čega je poginuo pilot letelice, javljaju lokalni mediji...Aerodrom je zatvoren dok se ne očisti pista na koju se avion...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Avion se srušio pred decom, pilot poginuo na licu mesta! (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Jan.2017

Aerodrom je zatvoren!..Borbeni avion švedske proizvodnje "Saab JAS 39 Gripen" srušio se tokom aeromitinga koji je upriličen povodom Dana deteta u Tajlandu prilikom čega je poginuo pilot letelice, pišu lokalne dnevne novine "Bangkok post"...Avion se srušio tokom izvođenja akrobatskog manevra, prenosi...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.