Završena proizvodna verzija Renault Eolab modela

Izvor: Moto.rs, 28.Maj.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena proizvodna verzija Renault Eolab modela

Renault je najavio da će proizvodna verzija 2014 Eolab koncept modela predstavljen čim tržište bude spremno.

Jerome Stoll, jedan od čelnika kompanije Renault navodi da je ovaj proizvođač spreman da predstavi svoj prvi plug-in hibridni model, ali sigurno je da će proći još dosta vremena pre nego što se ovaj model pojavi na tržištu budući da je odlučeno da se sačeka još neko vreme dok kupci ne budu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << spremni da plate za dodatni hardver, budući da trenutno na ulicama ima samo 1 odsto hibridnih modela.

Eolab koncept predstavljen je na sajmu automobila u Parizu prošle godine i odlikuje ga potrošnja od samo 1L/100km. Njegov plug-in hibridni sistem podrazumeva trocilindarski 1.0L benzinski motor koji generiše 75ks i 95Nm koji radi u kombinaciji sa elektromotorom koji generiše 68ks i 200Nm. Tu je i litijum-jonska baterija kapaciteta 6.7kWh koja omogućava prelazak 66 kilometara samo na električni pogon.

foto © Renault

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.