Ubio mladića nakon samoubistva sina

Izvor: S media, 03.Feb.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio mladića nakon samoubistva sina

Nikšićanin G.V. (38) ubijen je jutros na platou ispred Doma revolucije, u centru grada, a na njega je rafalom iz automatske puške pucao dvadesetak godina stariji sugradjanin N.V.

Policija intenzivno traga za ubicom čiji je sin pre pet dana izvršio samoubistvo, navodno zato što nije mogao da podnese izdržavanje zatvorske kazne na koju je bio osudjen zbog ranjavanja ubijenog G.V, preneo je informativni portal "Vijesti onlajn".

Prema nazvaničnim informacijama, N.V. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je na parking došao automobilom "ford karavan”, najverovatnije prateći G.V, koji je bio u crkvenom "BMW".

G.V. je, kako se navodi, ubijen neposredno po izlasku iz automobila.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo u centru Nikšića

Izvor: SrbijaNet.rs, 03.Feb.2011

Nikšićanin G.V. (38) ubijen je jutros na platou ispred Doma revolucije, u centru grada, a na njega je rafalom iz automatske puške pucao dvadesetak godina stariji sugradjanin N.V. Policija intenzivno traga za ubicom čiji je sin pre pet dana izvršio samoubistvo, navodno

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.