Vozi 30 godina, ali zbog propusta policije ne može da dokaže da je položio ispit

Izvor: B92, 12.Jun.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozi 30 godina, ali zbog propusta policije ne može da dokaže da je položio ispit

Radoš Vulović 30 godina je vozač, a već godinu dana ne može da produži vozačku dozvolu zbog toga što u policiji kažu da nemaju potvrdu da je položio vozački ispit. Iako je Radoš za ove tri decenije nekoliko puta produžavao dokumenta, sada mu to nije dozvoljeno.

Od njega se traži da pribavi dokaz o položenom vozačkom ispitu.

“U njihovoj dokumentaciji nema položene B >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kategorije za mene, ima za A. Znači, nema ni lekarskog uverenja, nema ni potvrde. A u vozačkoj dozvoli normalno piše da imam položeno. Položio sam još 1982. godine”, kaže Radoš za Bulevar B92.

Iz policijske uprave u Čačku odbili su zahtev za produženje dozvole uz obrazloženje da u dosijeu vozača ne postoji uverenje o položenom vozačkom ispitu B kategorije, kao ni uverenje o zdravstvenoj sposobnosti. Od Vulovića se traži da priloži dokaz o položenom vozačkom ispitu u toj kategoriji.

Hoćete da čujete najbolji deo: auto-škola u kojoj je polagao više ne postoji!

Šta mu je dalje činiti pogledajte u prilogu iz Bulevara u 5 do 5.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.