Uživo: Šansa za pevce na startu, Škuletić propustio priliku, Totenhem - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Šansa za "pevce" na startu, Škuletić propustio priliku, Totenhem - Partizan 0:0

Fudbaleri Partizana gostuju Totenhemu (četvrtak, 21.05) u pretposlednjem kolu grupne faze Lige Evrope, a dešavanja sa londonskog Vajt Hart Lejna možete pratiti uživo uz Blicsport.

U 10. minutu je Partizan došao do prilike, Grbić je posle prodora po desnom boku centrirao Škuletiću, kom je malo nedostajalo da zahvati loptu glavom na petercu kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << želeo.

Krenuo je Totenhem bez kalkulacija, a već u prvom minutu zapretio je Soldado. Ostavili su ga štoperi Partizana usamljenog na 20-ak metara od gola, ali je on poslao loptu tik uz stativu pored nepomičnog Lukača.

Trener crno-belih Marko Nikolić raduje se okršaju na Vajt Hart Lejnu.

"Veliko je zadovoljstvo za nas što igramo u kolevci fudbala, prava inspiracija. Ovo je prilika za mlade igrače da steknu iskustvo protiv jedne od najboljih ekipa Premijer lige, za mene najbolje na svetu. Već smo se odmerili sa njima, ako se ukaže prilika, možda rezultatski nadogradimo uživanje što smo u Londonu. Jedva čekamo da stignemo", rekao je Nikolić pred odlazak u London.

Aron Lenon će odigrati 400. meč u karijeri, odnosno 358. u dresu londonskih "pevaca".

Totenhem crno-bele dočekuje u postavi Ljoris, Noton, Kirikeš, Vertongen, Dejvis, Dembele, Stambuli, Lenon, Paulinjo, Lamela i Soldado.

Postavu Partizana čine Lukač, Volkov, Stanković, Ćirković, B. Ilić, S. Ilić, Marković, Ninković, Grbić, Škuletić, Lazović.

Među crno-belim putnicima za London nije se našao Nikola Drinčić, za kog je odlučeno da propusti ovaj nastup zbog blagih problema sa kolenom.

U avionu za Londonu su se tako našla 18 fudbalera na koje računa trener Marko Nikolić:

Golmani: Lukač i Živković

Odbrana: Stevanović, Volkov, Nemanja Petrović, Stanković, Ćirković, Branko Ilić

Vezni red: Saša Ilić, Grbić, Andrija Živković, Ninković, Marković, Luka

Napadači: Lazović, Fofana, Škuletić, Kojić

Dobrodošli na peti Blicsport blog posvećen utakmici Partizana u Ligi Evrope! Crno-beli gostuju u Londonu prvi put posle četiri godine, pošto su 8. decembra 2010. na Emirejtsu u Ligi šampiona poraženi od Arsenala sa 3:1.

Sada će se tim koji vodi Marko Nikolić sastati sa Totenhemom, protiv kog je u Humskoj remizirao bez golova na početku takmičenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.