Opel Karl dobija Ecoflex paket opreme

Izvor: Autorepublika.rs, 19.Avg.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel Karl dobija Ecoflex paket opreme

Opel je u Nemačkoj počeo sa prodajom svog gradskog mališana i sa Ecoflex paketom pa se ovakav Karl odlikuje manjom potrošnjom goriva i emisijom CO2. Ukratko, Opel Karl Ecoflex ima Start / Stop sistem i Eco paket koji podrazumeva aerodinamički optimizovan prednji spojler, zadnji krovni spojler i gume sa smanjenim otporom kotrljanja.

Rezultat svega navedenog je da Karl sa 1.0 litarskim trocilindričnim benzinskim agregatom koji raspolaže sa 55 kW/75KS sada umesto 4.5 troši 4.1 l/100 km, dok je emisija CO2 smanjena sa 104 na 94 grama/km. Cena ovakvog Karla na Nemačkom tržištu iznosi 9.950 evra.
Pogledaj vesti o: Opel,   Cena goriva,   Zimske gume

Nastavak na Autorepublika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.