Nissan IDx model je mrtav, ali stil ovog modela bi mogao da preživi

Izvor: Moto.rs, 23.Maj.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan IDx model je mrtav, ali stil ovog modela bi mogao da preživi

Potpredsednik Nissan North America za planiranje proizvoda je rekao da su šanse da se pojavi proizvodna verzija IDx koncepta praktično nepostojeće. Pierre Loing je rekao da su mali sportski automobili veoma atraktivni ali da nisu traženi u velikom broju.

Ovaj rukovodilac je takođe rekao da kompanija ne može da smanji platformu koja čini osnovu modela 370Z tako da bi proizvodna verzija IDX modela zahtevala razvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << nove platforme sa sistemom pogona na zadnje točkove. Uprkos tome što je IDX praktično već deo istorije, Loing nije odbacio mogućnost da stil ovog koncepta vidimo na nekom drugom modelu. On je pojasnio da je vrsta retro dizajna inspirisana 510 modelom veoma dobro primljena u Japanu u SAD i do nekog opsegu Evropi, tako da ne bi bilo iznenađenje kao bi ovaj dizajn živeo u nekom drugom modelu.

foto © Nissan

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.