Poginulo dvoje grčkih državljana u Sićevačkoj klisuri

Izvor: Studio B, 01.Sep.2010, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginulo dvoje grčkih državljana u Sićevačkoj klisuri

Dvoje grčkih državljana poginulo je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Niš-Pirot u Sićevačkoj klisuri, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

U saobraćajnoj nesreći teže su povređene dve osobe iz Grčke i Bugarske dok su lakše povrede zadobile četiri osobe iz Bugarske.

Do nesreće je došlo kada su se sudarila vozila "opel astra" >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nemačke registracije, džip "krajsler" španske registracije i vozilo "fiat uleze" bugarskih registracija.

U nesreći su poginuli vozač "opela astra" M. P. (48) i putnica u istom vozilu, takođe državljanka Grčke M. I. (13).

Teško povređena je putnica u vozilu "opel astra", državljanka Grčke K. E. (39) i suvozač u vozilu džip "krajsler", državljanka Bugarske G. V. G. (39).

Lakše su povređeni putnicu u džipu državljani Bugarske Volčeva M. J. V. (68), V. G. V. (71), R. T. P. (18) i P. I. T. (10).

Policija je saopštila da je uzrok nesreće neprilagođena brzina uslovima i stanju puta od strane vozača vozila "opel astra" koji je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu stranu puta i direktno se sudario sa vozilom džip "krajsler", dok je vozač vozila "fiat" koje je vuklo auto prikolicu sleteo sa puta da bi izbegao direktan sudar sa "opelom".
Pogledaj vesti o: Chrysler

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe poginule kod Niša

Izvor: TV Avala, 01.Sep.2010

U teškoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u Sićevačku klisuru na putu Niš-Sofija, dve osobe su poginule a dve su teško povređene, saznaje agencija Beta.

Nastavak na TV Avala...

POGINULI OTAC I ĆERKA U SIĆEVAČKOJ KLISURI

Izvor: Kurir, 02.Sep.2010, 08:44

NIŠ - Stravično! Panagiotis M. (48) i njegova ćerka I. M. (13), državljani Grčke, poginuli su, dok je šest osoba povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru na ulazu u Sićevačku klisuru. Do nesreće je došlo kada je..NIŠ - Stravično!..Panagiotis M. (48) i njegova...

Nastavak na Kurir...

Bugarska državljanka u teškom stanju

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Sep.2010

Bugarska državljanka G.G.(39), koja je teško povredjena u saobraćajnoj nesreći u Sićevačkoj klisuri, operisana je, ali se i dalje nalazi u životnoj opasnosti, rekao je danas Tanjugu direktor Neurohiruške klinike niškog Kliničkog centra- prof. dr Ivan Stefanović.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.