Audijem udario u policijski auto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2011, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audijem udario u policijski auto

NOVI SAD -

Kako Novosadska televizija nezvanično saznaje, dvoje policajaca lakše je povređeno, kada je na njihovo službeno vozilo naleteo Audi A6, niških registarskih oznaka kojim je upravljao Slobodan R. iz Novog Sada rođen 1958. godine.

Prema saznanjima Novosadske televizije, vozač audija, prednjim delom svog vozila udario je u zadnji deo službenog Pežoa, a tom prilikom, lakše su povređena dva policajca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Aleksandar A, i Dejan L. iz stanice Stari grad.

Novosadska televizija saznaje i to da je uzrok ove manje saobraćajne nezgode neprilagođena brzina, kao i da je vozač audija imao nedozvoljenu količinu alkohola u krvi.

Inače, Slobodan R. je otac Dragana R, koji je osuđen na 5 godina zatvora, zbog izazivanja saobraćajne nesreće 25. decembra 2009. godine, u kojoj su život izgubili Nenad Nikolić i Aleksandar Kalajdžić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I otac Dragana Racića izazvao udes

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2011

Dvojica policajaca lakše su povređena, kada je na njihovo službeno vozilo naleteo audi A6 kojim je upravljao direktor novosadske filijale "AIK banke" Slobodan Racić (52), nezvanično se saznaje.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.