Papa vozi KIA Soul

Izvor: Autoportal.rs, 15.Avg.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa vozi KIA Soul

Popovi i verski poglavari su često ne meti naroda, koji negoduje zato što oni, u jeku krize i nemaštine, žive na veoma visokoj nozi. Tu se pre svega misli na vožnju u luksuznim automobilima. Ali evo i jednog primera da i pop ume skromno da putuje.

Papa Frensis, ili kako ga kod nas zovu "Franja", je na svojoj poziciji tek godinu dana a već je pridobio simpatije velike mase pre svega zato što ne samo da propagira već i živi skromnim životom. To je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << i u nedavnoj poseti Južnoj Koreji, kada se pojavio u sasvim normalnom automobilu.

Franja je prvi papa koji je posetio ovu azijsku zemlju u poslednjih 25 godina. Za potrebe transporta odlučio se za automobil KIA Soul, koji je jedan od najmanjih ali i najpopularnijih modela ovog proizvođača.

Možda bismo od njegovog prethodnika očekivali da se pojavi u "Prada" sandalama i nekom blindiranom Mercedes SUV-u, ali Franja ne želi da se razbacuje novcem pred očima naroda koji širom sveta gladuje.
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.