Kia Soul EV Smitten Ice Cream Truck  za SEMA događaj

Izvor: Moto.rs, 17.Okt.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kia Soul EV Smitten Ice Cream Truck za SEMA događaj

Kia je najavila planove da prikaže Soul EVV Smitten kamionet za prodaju sladoleda na sajmu tjuniranih vozila SEMA. Kompanija nije želela da iznosi detalje ali tizer video prikazuje model koji ima crveno beli eksterijer i retro inspirisane točkove te zvučnik postavljen na krovu.

Vozilo takođe ima enterijer urađen po meri i odgovarajuću prikolicu. Kao što je prethodno objavljeno Kia Soul EV ima Li-Ion bateriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << kapaciteta 27kWh koja pokreće električni motor koji razvija 109ks snage i 284Nm obrtnog momenta. Ovo omogućava vozilu da ubrza od 0 do 100km/h za manje od 12 sekundi i pređe približno 150km.

foto © Kia

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.