Još jedna Kralj Džejms KIA K9000

Izvor: Autoportal.rs, 27.Feb.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna "Kralj Džejms" KIA "K9000"

Reklamiranje automobila davno je prevazišlo stare načina obraćanja kupcima. Danas dominiraju društvene mreže a ni najbolji košarkaš današnjice kao vaš ambasador ne može da škodi.

KIA je za svog glavnog ambasadora odabrala najboljeg košarkaša današnjice, možda i svih vremena. U pitanju je igrač tima Klivlend "Kavalirs", LeBron Džejms. Njegov glavni zadatak je da dobro izreklamira model "K900".

Dvostruki NBA šampiona je to više >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << puta uradio do sada. Njegovo omiljeno sredstvo oglašavanja jesu društvene mreže na kojima ima milione pratilaca pa svaka slika obiđe planetu u svega nekoliko minuta.

Takav je slučaj i sa poslednjom reklamnom fotografijom na kojoj Džejms stoji pored specijalne verzije model "K900" koja nosi naziv “King James Edition”. Najavljeno je da će kod ove verzije poseban akcenat biti stavljen na luksuz, a nama ostaje da čekamo zvaničnu premijeru ili još koju "fotku" od "Kralja".
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.