Promocija enciklopedije o niškom rokenrolu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2024, 09:08

Promocija enciklopedije o niškom rokenrolu

U susret Nisomniji, koja koja bi trebalo da bude održana 14. i 15. juna u dvorištu Banovine, u ponedeljak 13. maja od 18 sati u maloj sali NKC-a biće održana promocija Enciklopedije niškog rokenrola (1962-2000) autora Vladana Stanojevića.
Autor knjige Vladan Stanojević prikupio je podatke o svim bendovima iz Niša koji su postojali u periodu od 1962. do 2000. godine, te će lično publici lično predstaviti svoje izdanje.
Na predstavljanju višedenijske enciklopedije rokenrola u Nišu, pored autora, pričaće i poznati niški rokeri, koji će govoriti o epohama u kojima su nastupali.
Gosti autora ove večeri biće Tomi Aleksić i Žarko Bajagić (Daltoni) koji će govoriti o šezdesetim...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.