Izvor: BujanovackiGlas.info, 27.Mar.2017, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan „fiat 500“ u Vranju: Talična Ulica Kneza Miloša

BUJANOVAC, VRANJE, 27. MART 2017.- Jadranko Nikolić drugi je Vranjanac koji je za poslednjih nedelju dana postao srećni dobitnik „fiata 500 L“ u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, piše portal Vranjske Info.
“Nagrada je došla potpuno neočekivano i naravno da sam veoma srećan što sam je dobio. Moj otac je poslao četiri koverte u poslednjem kolu. S obzirom na to da mi je ovih dana rođendan, to mi je najlepši >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << poklon“, rekao je Nikolić u prvoj reakciji za Info Vranjske.
On je skrenuo pažnju da je ovo „drugi automobil izvučen u istoj ulici u Vranju za nedelju dana“, budući da je i Saša Ilić Caja prethodne subote osvojio ovu nagradu.
Obojica žive u Ulici Kneza Miloša kod gradskog parka u Vranju.
Sredinom ove sedmice, Nikolić će preuzeti nagradu u Kragujevcu.
Srećnim dobitnicima dodeljuje se osnovna verzija ovog automobila, tzv. pop model 2017, 500L, 1.4, 70kw.

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Velika promena u “Uzmi račun i pobedi”: Izvlačenje dobitnika nije u subotu!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Mar.2017

Poslednje, četvrto izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" neće se održati kao prethodnih nedelja u subotu, već predstojećeg petka, 31. marta 2017. godine. Kao i prethodna tri, i ovo izvlačenje biće u direktnom prenosu u 17.45 sati na prvom programu RTS-a...U njemu će učestvovati...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.