Velika promena u “Uzmi račun i pobedi”: Izvlačenje dobitnika nije u subotu!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Mar.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika promena u “Uzmi račun i pobedi”: Izvlačenje dobitnika nije u subotu!

Poslednje, četvrto izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" neće se održati kao prethodnih nedelja u subotu, već predstojećeg petka, 31. marta 2017. godine. Kao i prethodna tri, i ovo izvlačenje biće u direktnom prenosu u 17.45 sati na prvom programu RTS-a.

U njemu će učestvovati sve koverte koje građani budu poslali do četvrtka, 30. marta do 23.9 sati, tako da je ostalo maltene tri dana za njihovo slanje.

Ovo izvlačenje razlikovaće se još po nečemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kao i trećem, i ovom kolu biće izvučena dva dobitnika stana. Jedan se nalazi u Ulici Šumadijske divizije broj 16, na drugom sprtau i površine je 83 kvadrata. Međutim, najsrećniji će dobiti stan u naselju "Beogradu na vodi" a ova nekretnina površine je 62 kvadrata.

Printskrin: RTS

U direktnom televizijskom prenosu biće izvučeno i 14 automobila marke FIAT 500 L, jedno putovanje u Njujork za dve osobe, u trajanju od 5 dana, zatim dva putovanja u Pariz za dve osobe u trajanju od po četiri dana, i četiri putovanja u Grčku za dve osobe, u trajanju od 10 dana.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Bez direktnog televizijskog prenosa biće izvučene sledeće nagrade:

- 1 odmor u hotelu na Staroj planini za 2 osobe, u trajanju od 7 dana, 7 noćenja, bez uključenog prevoza

- 1 odmora na Zlatiboru za 2 osobe, u trajanju od 4 dana, 4 noćenja, bez uključenog prevoza

- 14 prenosivih računara

- 14 frižidera

- 25 mobilnih telefona

Foto: Tanjug/Tanja Valič

- 25 tableta

- 14 televizora

- 14  veš mašina

- 13 mašina za sudove

- 25 mikrotalasnih pećni

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- 30 blendera

- 6 vaučera za kupovinu robe u u vrednosti od 20.000,00 dinara

- 3 polise životnog osiguranja

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VELIKA PROMENA U NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Poslednje izvlačenje ipak nije u subotu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2017

Učestvuju sve koverte koje građani budu poslali do četvrtka, 30. marta do 23.59 sati..Poslednje, četvrto izvlačenje nagrada u igri “Uzmi račun i pobedi” neće se održati kao prethodnih nedelja u subotu, već predstojećeg petka, 31. marta 2017. godine. Kao i prethodna tri, i ovo izvlačenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.