SsangYong razmatra rivala modelu Jeep Wrangler

Izvor: Moto.rs, 29.Maj.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SsangYong razmatra rivala modelu Jeep Wrangler

Ako je sudeći po nedavnom izveštaju, SsangYong planira da kreira konkurenta modelu Jeep Wrangler. Detalji su za sada ograničeni, ali insajder kompanije navodi da bi rival modelu Wrangler mogao da igra važnu ulogu u predstavljanju SSangYong brenda u SAD.

Model u stilu Wranglera bi moao da kreira polaznu osnovu za prodaju modela ove kompanije u SAD. Ovaj model bi takođe bio privlačan i kupcima u Evropi i pomogao bi da se unapredi imidž ove kompanije na starom kontinentu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Nema za sada informacija o tome kada bi se ovaj model mogao pojaviti ali se ukazuje da bi pomenuti model mogao da koristi 1.6L četvorocilindarski benzinski motor koji proizvodi 128ks snage i 160Nm obrtnog momenta. Takođe, dostupan bi mogao da bude i 1.6L dizel motor sa 105ks snage odnosno 300Nm obrtnog moemnta.

foto © worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Jeep

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

General Motors investira u proizvodnju novog Chevrolet Camaro modela

Izvor: Moto.rs, 29.Maj.2015

General Motors je najavio da će investirati 160 miliona evra u njihovo Lansing Grand River proizvodno postrojenje da bi ono bilo pripremljeno za proizvodnju 2016 Chevrolet Camaro modela...Ova finansijska investicija biće iskorišćena za kupovinu novog alata i opreme za proizvodnju redizajniranog sportskog...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.