Evo kakvo je stanje na putevima

Izvor: Mondo, 22.Feb.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kakvo je stanje na putevima

Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Meteorolozi za danas najavljuju neočekivano visoke temperature za ovo doba godine, koje će u nekim krajevima zemlje prelaziti i 15. podeljak, što utiče na dobru prohodnost puteva, saopštio je AMSS.

Oprez se ipak savetuje najviše na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure, zbog česte pojave odrona, a najviše ih ima na drinskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ibarskoj i đerdapskoj magistrali, kao i kroz ovčarsko-kablarsku klisuru.

Od danas počinje nova faza radova na izgradnji čeone naplatne stanice Vrčin, na državnom putu I A reda, i trajaće do 24. februara, dok se sledeća faza radova i nastavak izgradnje očekuje od 25. februara do 8. marta tekuće godine.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na GP Horgoš i Kelebija zadržavaju oko 90 minuta, dok se na GP Batrovci zadržavaju oko 240 minuta.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

AMSS: Putevi prohodni, bez većih zastoja

Izvor: Press, 22.Feb.2017

Vozače na putevima u Srbiji očekuju prohodni putevi, saobraćaj je umeren i odvija se bez većih gužvi i zastoja, saopštio je Auto-moto savez. . Foto:B92.net. AMSS savetuje oprez na putevima koji prolaze kroz stenske useke...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.