Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2016, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai opoziva 84 hiljade Genesis kupea zbog vazdušnih jastuka

Problem sa prednjim vazdušnim jastucima na Genesis kupeu naveo je Hyundai da izda opoziv za ove modele.

U opozivu stoji da je problem u vazdušnim jastucima, čiji sistem se može poremetiti kada dođe do pomijeranja sjedišta. Kao rezultat, u slučaju sudara, vazdušni jastuk bi mogao da se ne otvori kako bi trebalo, odnosno da se aktivira u situacijama kada to nije potrebno.

Pronađeni problem odnosi se na potencijalnih 84.500 primjeraka Genesis kupea od 2010. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << do 2016. godine, uključujući i unapređenje iz 2013. godine. Vlasnici na čija vozila se opoziv odnosi biće kontaktirani od strane ovog proizvođača od 2. decembra, kako bi im se obezbijedio konektor koji će riješiti problem.

(NN, totalcar)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.