Uhapšen zbog teške krađe u Kruševcu

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog teške krađe u Kruševcu

Kruševljanin I. M. (38) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa u akciji koju su izveli pripadnici MUP-a u Kruševcu i u Varvarinu KRUŠEVLjANIN I. M. (38) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa u akciji koju su izveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu i u Varvarinu. Osumnjičeni se tereti da je tokom prethodne noći, na području opštine Varvarin, otuđio dva putnička vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti <<mercedes“ i jedan „punto“ kruševačkih registarskih oznaka.Policija je pronašla automobile koji su predmet krivičnih dela. I. M. je po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Kruševcu određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela. On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadeležnom tužiocu.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto,   Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kruševljanin za jednu noć ukrao tri automobila

Izvor: Beta, 23.Jun.2017

Uhapšen je jedan Kruševljanin, osumnjičen za kradju tri automobila koji su nadjeni, saopštila je Policijska uprava Kruševac.Osumnjičeni I.M. (39) je tokom prethodne noći na području Varvarina ukrao dva automobila "mercedes" i jedan "fiat punto", saopštila je policija. Po odobrenju osnovnog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.