Policajac pokosio ČETIRI DEVOJČICE na pešačkom prelazu

Izvor: Blic, 08.Jun.2017, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac pokosio ČETIRI DEVOJČICE na pešačkom prelazu

Četvoro dece povređeno je jutros oko 7.10 časova na Bulevaru Cara Konstantina kada ih je oborio "pežo" kojim je upravljao policijski službenik PU u Nišu.

Prema prvim informacijama u pitanju su četiri devojčice starosti oko deset godina koje su prelazile ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, na putu ka školi, kada je došlo do nezgode.

Jedna devojčica povređena je teže, a tri lakše.

Kako saznajemo, teže posledice su izbegnute srećom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer je policajac uspeo da počne da koči, pa je na decu naleteo bočnim delom automobila.

MUP je u zvaničnom saopštenju naveo da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu protiv policijskog službenika M.K. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Inače, na istom pešakom prelazu pre nekoliko godina nastradao je dečak Mihajilo Dumitru kada ga je oborio auto i bukvalno otrgao iz majčinog naručja.

.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas u Nišu: Policajac pogazio decu na pešačkom prelazu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jun.2017

Četvoro dece povređeno je jutros u 7.10 sati u saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru Cara Konstantina u niškom naselju "Nikola Tesla"...Do nezgode je došlo kada je vozilo "pežo" kojim je, kako saznajemo, upravljao policijski službenik PU Niš, krećuću se iz pravca Niške Banje ka Nišu pokosio grupu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Nesreća u Nišu: Policajac pokosio četiri devojčice na pešačkom prelazu

Izvor: BKTV News, 08.Jun.2017

Četvoro dece povređeno je jutros oko 7.10 časova na Bulevaru Cara Konstantina kada ih je oborio pežo kojim je upravljao policijski službenik PU u Nišu...Prema prvim informacijama u pitanju su četiri devojčice starosti oko deset godina koje su prelazile ulicu na obeleženom pešačkom prelazu,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.