Nema slavlja posle prvih poena za McLaren nakon trke za Veliku Nagradu Monaka

Izvor: Moto.rs, 26.Maj.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema slavlja posle prvih poena za McLaren nakon trke za Veliku Nagradu Monaka

U nedelju, nakon trke za Veliku Nagradu Monaka nije bilo slavlja u taboru McLaren-Honda tima uprkos tome što je tim na ovoj trci uspeo da napravi značajnije dostignuće i osvoji prve bodove u aktuelnom šampionatu.

Šest teških trka je trebalo da prođe pre nego što je britansko – japanski itm uspeo da osvoji prve bodove koje je za tim na trci u Monaku osvojio Jenson Button. Međutim, direktor tima Eric Boullier je rekao da nema prostora niti potrebe za slavlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i da će se slaviti kada McLaren u budućnosti bude pobedio na nekoj od trka. Fernando Alonso je mogao takođe da osvoji poene na trci u Monaku, ali su ga u tome sprečili tehnički problemi koji su postali svakodnevnica za ovaj tim. Navodno, Alosno je imao problema sa menjačem, ali Boullier navodi da to nije još uvek sasvim jasno.

foto © worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Honda,   Japan

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.