Raikonen ostaje u Ferariju

Izvor: N1 televizija, 22.Avg.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raikonen ostaje u Ferariju

Finski vozač Kimi Raikonen i Ferari obnovili su ugovor, pa će sarađivati i tokom naredne sezone.

Iz gradića Maranelo stigla je potvrda da će nekadašnji svetski šampion i u 2018. godini voziti crveni bolid.

"Skuderia Ferari je obnovila tehnički i trkčki ugovor sa Kimije Raikonenom,. Finac će se takmičiti za tim iz Maranela i tokom Formule 1 u 2018", navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Posle Velike nagrade Mađarske prvi čovek Ferarija Serđo Markjone dao je nagoveštaj da će italijanski tim zadržati i Sebastijana Fetela i Kimija Raikonena, pošto su obojica imala ugovore do kraja sezone.

Ferari je trenutno drugi u konkurenciji konstruktora, dok je Raikonen peti u plasmanu vozača.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Raikonen ostaje u Ferariju

Izvor: AutoBlog, 23.Avg.2017, 01:03

Finski vozač Kimi Raikonen i Ferari obnovili su ugovor, pa će sarađivati i tokom naredne sezone. Iz gradića Maranelo stigla je potvrda da će nekadašnji svetski šampion i u 2018. godini voziti crveni bolid. "Skuderia Ferari je obnovila tehnički i trkčki ugovor sa Kimije Raikonenom,. Finac će...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.