Potpis dana u Formuli 1 - Kimi Raikonen!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpis dana u Formuli 1 - Kimi Raikonen!

Nekadašnji šampion već otklonio dileme za koju ekipu će voziti naredne sezone.

Vozač Ferarija Kimi Raikonen produžio je ugovor na još godinu dana i naredne sezone nastupaće za tu ekipu u šampionatu Formule 1, saopšteno je danas.

Raikonen je 2007. godine iz Meklarena došao u Ferari i u prvoj godini u ekipi osvojio je šampionsku titulu.

Posle dve godine prešao je u Lotus, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se u italijanski tim vratio 2014. godine.

Raikonen (37) nije pobedio u trci Formule 1 otkako se vratio u Ferari.

U dosadašnje toku šampionata Finac zauzima peto mesto sa 86 bodova zaostatka za klupskim kolegom Sebastijanom Fetelom, vodećim u generalnom plasmanu.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

'Ledeni' i naredne sezone za volanom Ferarija

Izvor: B92, 22.Avg.2017

Vozač Ferarija Kimi Raikonen produžio je ugovor na još godinu dana i naredne sezone nastupaće za slavnu italijansku ekipu u šampionatu Formule 1. Posle dve godine prešao je u Lotus, ali se u italijanski tim vratio 2014. godine. Raikonen (37) nije pobedio u trci Formule 1 otkako se vratio u Ferari.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.