Idealan superautomobil za kampovanje: ferari F40

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idealan superautomobil za kampovanje: "ferari F40"

Kada su inženjeri Ferarija projektovali superautomobil koji je trebalo da zameni "288 GTO", sigurno nisu previše razmišljali o njegovoj praktičnosti, međutim, izgleda da je legendarni "F40" sasvim sposoban za kampovanje, a na njemu čak može i da se isprži jaje.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oglas na www.mojauto.rs

Jedan vlasnik "ferarija F40" iz Kine je očigledno odlučio da sruši predrasude o

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

superautomobilama, pa je svojim "propinjućim konjem" odlučio da krene na kampovanje.

Pošto je samo 1.315 primeraka legendarnog "F40" ikada napravljeno, verujemo da je ovo prvi koji je iskorišćen za ovakvu avanturu.

Ferari je "F40" proizvodio od 1987 do 1992, a u poslednje dve godine su klijenti

mogli da konfigurišu automobil sa opcionalnim podesivim vešanjem koje pruža veći "klirens", što jasno može da se vidi i na ovom primerku.

Osim što se pokazao kao sasvim sposobno prevozno sredstvo u divljini, ovaj "F40" je poslužio i kao šporet, pošto je njagov vlasnik na njemu mogao da isprži i jaje.

I dok smo sigurni da će mnogi ljubitelji automobila biti kivni na ovog gospodina koji je trkačku legendu odveo u divljinu, mi vas pitamo: kada biste birali, kojim biste superautomobilom najradije krenuli na kampersku avanturu i zašto?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.