Alonso ne namerava da ode iz Ferarija

Izvor: Beta, 02.Sep.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso ne namerava da ode iz Ferarija

BEOGRAD, 2. septembra 2014. (Beta) - Vozač Ferarija Fernando Alonso rekao je u utorak da će ostati u toj ekipi Formule jedan, uprkos tome što je za njega zainteresovan Meklaren.

"U ovom trenutku nemam nameru da menjam ekipu. Želim da pobedjujem za Ferari, želim da pobedjujem i završim posao koji smo počeli pre nekoliko godina. Videćemo šta će nam doneti budućnost", rekao je Alonso, preneli su britanski mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
Ove sezone za Meklaren voze Dženson Baton i Kevin Magnusen, a mediji spekulišu da čelnici te ekipe žele da promene postavu i dovedu Alonsa i Sebastijana Fetela.

Alonsov ugovor sa Ferarijem ističe na kraju 2016. godine.

"Prošlog leta su počele priče o meni, ali nikada nisam rekao da želim da odem iz Ferarija, niti sam rekao da prelazim u neki drugi tim. Takodje, ponosni ste i srećni što su najbolje ekipe zainteresovane za vas i to kažu javno", rekao je Alonso.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alonso: Želim da pobeđujem za Ferari

Izvor: Sportal.rs, 02.Sep.2014

Vozač Ferarija Fernando Alonso najavio je ostanak u ekipi, uprkos tome što je za njega zainteresovan Meklaren...- U ovom trenutku nemam nameru da menjam ekipu. Želim da pobeđujem za Ferari, želim da pobeđujem i završim posao koji smo započeli pre nekoliko godina. Videćemo šta će nam doneti...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.