Srećno, devojke - Preko Italije do EP!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećno, devojke - Preko Italije do EP!

Posle trijumfa nad Ukrajinom, naše rukometašice očekuje novo iskušenje, protiv selekcije Italije. Pobeda im mnogo donosi...

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da očekuje tešku utakmicu sutra protiv Italije u gostima, ali da je ona jako važna, jer bi timu praktično obezbedila plasman na Evropskom prvenstvu 2016.

"Očekujem da utakmica neće biti laka. Sutrašnja utakmica sa Italijom nas 90 odsto vodi u Švedsku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer smo Ukrajinu dobili sa devet razlike i zbog toga nam je to jako bitno. Neće biti lako, jer igramo pred njihovom publikom, ali mi smo se dobro spremili. Kako vidim devojke su spremne, nema opuštanja i očekujemo pobedu", rekao je Bošković.

Srbija je u prvom meču pobedila Ukrajinu 34:25 u prvom kolu, dok je Češka savladala Italiju 33:15. Ako Srbija sutra pobedi Italiju, a Češka Ukrajinu, plasman na Evropsko prvenstvo je obezbeđen.

"Htela bih da se zahvalim devojkama na pobedi u četvrtak. Očekuje nas utakmica sa Italijom, ukoliko igramo pametno i smatramo da ćemo iz te utakmice izaći sa pozitivnim rezultatom", rekla je Jovana Risović.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.