Srbija – Slovačka 0:0

Izvor: RTS, 09.Okt.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija – Slovačka 0:0

U prvom kolu Evropskog prvenstva, odbojkaši Srbije igraju protiv Slovačke. Direktan prenos je na našem Drugom programu.
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igra protiv Slovačke utakmicu prvog kola Grupe D na Evropskom prvenstvu.

Evropsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se održava od 9. do 18. oktobra u Italiji i Bugarskoj, a Srbija će igrati u Busto Arsiciju sa Slovačkom, Finskom i Rusijom. U prvom kolu izabranici Nikole Grbića će igrati protiv Slovačke. 
Odbojkaš Srbije Srećko Lisinac smatra da je njegova ekipa favorit protiv Slovačke, ali je istakao da mora da bude "na nivou" ukoliko želi pobedu. 
"To je prva i najvažnija utakmica. Imamo imperativ pobede i sigurno da smo favoriti u tom meču. Ali, nikako ih ne treba potceniti, imaju i oni svoje adute i dobre igrače koje moramo zaustaviti. Ukoliko mi budemo na našem nivou, siguran sam da ćemo zabeležiti pobedu", rekao je Lisinac.
Nikola Rosić je, takođe, optimista pred početak Evropskog prvenstva.
"Imamo iskustva sa prethodnih prvenstava iz tog prvog meča, znamo da je težak bez obzira na to ko je protivnik. Ekipa Slovačke je solidna ekipa, imaju dosta igrača koji igraju u inostranstvu... Dosta toga će zavisiti od nas, naše motivacije, volje i želje. Svi jedva čekamo da počne i nadamo se prvoj pobedi", rekao je libero Nikola Rosić.
Utakmica prvog kola Grupe D između Srbije i Slovačke igra se od 17.30 uz direktan prenos na našem Drugom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.