Njihovo je da probaju: Krili drogu u rezervnom točku

Izvor: Svet, 21.Avg.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihovo je da probaju: Krili drogu u rezervnom točku

Na graničnom prelazu Gradina, u rezervnom točku jednog automobila, policija je pronašla više od šest kilograma ekstazija.
Na graničnom prelazu Gradina na izlazu iz zemlje, policijski službenici su prilikom kontrole putničkog vozila “reno laguna”, kojim je upravljao holandski državljanin, pronašli oko šest kilograma i 240 grama ekstazija.
Kako je saopšteno iz Biroa za saradnju s medijima MUP-a Srbije, policija je drogu pronašla u rezervnom točku, upakovanu u deset paketa.
Izvor: B92
Foto: MUP

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sakrio 6 kilograma ekstazija u točku

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2014, 11:10

Na graničnom prelazu Gradina policijaci su u automobilu Holanđanina pronašli 6 kilograma i 240 grama ekstazija...Policajci su, prilikom kontrole vozila holandskog državljanina, tablete ektazija pronašli u rezervnom točku “reno lagune”...Ekstazi je bio upakovan u 10 paketa.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.