Jelisaveta posle svadbe skinula venčanicu, totalno promenila izgled, a svi gledali ono što je DOLE pokazala! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisaveta posle svadbe skinula venčanicu, totalno promenila izgled, a svi gledali ono što je DOLE pokazala! (FOTO)

Zvezda "Vojne akademije", glumica Jelisaveta Orašanin, juče je izgovorila sudbonosno "da" košarkaškom reprezentativcu Milošu Teodosiću i postala - gospođa Teodosić.

Venčanje i svadba upriličeni su u jednom beogradskom restoranu na Topčideru, a Jelisaveta je na svoj poseban dan prvo očarala goste u neobičnoj venčanici sa dekolteom i visokim šlicem.

Foto: Instagram/vladimiraleksic

Da bi se nešto kasnije presvukla u kratku haljinu...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Foto: Instagram/nadja_golubovic

Izgleda da je novopečenoj gospođi Teodosić smetala i visoka štikla, pa je obula i ravne sandale, a zanimljivo je da na nozi imala neobičnu podvezicu crne boje.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ZAPLAKALA: Evo koja je pesma pogodila Jelisavetu na svadbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017

Emocije je pogodile...Glumica Jelisaveta Teodosić, devojačko Orašanin juče je postala supruga košarkaša Miloša Teodosića...Svadba je protekla u radosti i veselju koje je trajalo do ranih jutarnjih časova a najveseliji su svakako bili mladenci...BRIGA IH ZA OBIČAJE: Evo GDE je Teo odveo Jelisavetu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.