Niška Medijana kupuje venjake za više od 35.000 evra, do detalja opisali od kakve firme će ih kupiti

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2024, 09:43

Niška Medijana kupuje venjake za više od 35.000 evra, do detalja opisali od kakve firme će ih kupiti

17 venjaka sa krovom, stolom i četiri klupe niška Opština Medijana planira da plati oko 4,16 miliona dinara, što je više od 35.000 evra. Gde će ih postaviti, nisu naveli, ali su detaljno opisali od kakve firme će ih preko tendera kupiti.
Svih 17 venjaka biće postavljeno na teritoriji Medijane, a tačne lokacije, kako je istaknuto, utvrdiće se posle obilaska terena.
Iz opštinske Uprave traže da svaki venjak bude dimenzija 400x300 centimetara, sa osmougaonim krovom, stolom, četiri klupe sa naslonom i čeličnim nosećim stubom.
Obrada drveta mora biti glatka, sa oborenim ivicama, premazana zaštitnom lazurnom osnovnom bojom sa UV komponentom, u dva premaza, a potom ofarbana završnom bojom za...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.