Izvor: Economy.rs, 06.Mar.2012, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ženevi predstavljen Fiat 500L iz Kragujevca

Na sajmu automobila u Ženevi danas je premijerno predstavljen novi Fiat-ov model 500L, koji će biti proizvođen u fabrici kompanije Fijat automobili Srbija u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fiat 500L među 140 premijera u Ženevi

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2012, 00:19

Na 82. sajmu atomobila u Ženevi biće prikazano 140 novih modela, među kojima je predstavljen i 'fiat 500L', čija je prototipska proizvodnja u kompaniji Fijat automobili Srbija, u Kragujevcu, počela 13. decembra prošle godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Serijska proizvodnja fijata "500 L" u maju

Izvor: Studio B, 07.Mar.2012

Serijska proizvodnja fijatovog automobila "500 L" počeće u maju u pogonima fabrike Fijat automobili Srbija u Kragujevcu, rekao je danas generalni direktor te kompanije Antonio Ćezare Ferara..."U fabrici se svi radovi odvijaju po planu i serijska proizvodnja počeće, kako smo i najavljivali, u maju...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.