Tajne Porše muzeja (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Avg.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajne Porše muzeja (VIDEO)

Postoji i obimna kolekcija veoma posebnih i važnih automobila u vlasništvu muzeja koja do sada nije bila poznata.

Nedavno je izgrađen novi izložbeni prostor na kom su se našli ovi fascinantni automobili, čime je omogućeno da kompletno nasleđe ovog brenda bude održavano i izloženo pod istim krovom.

U nastavku pogledajte video snimak u kome možete videti tajne Poršeovog muzeja, kao i primerke automobila koji se više nigde ne mogu naći:

Izvor:Totalcar
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Tajne Poršeovog muzeja

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012

Poršeov muzej u Štutgartu dom je raznih retkih primeraka automobila koje je ova kompanija pravila još od 1948. godine. I to nije sve. Postoji i obimna kolekcija veoma posebnih i važnih automobila u vlasništvu muzeja koja do sada nije bila poznata. ..Poršeov muzej u Štutgartu: Retki primerci automobila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.