Na servisu 646.000 vozila Honde

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2010, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na servisu 646.000 vozila "Honde"

Japanski proizvođač automobila "Honda" objavio je u petak da će povući 646.000 automobila sa tržišta širom sveta zbog neispravnog prekidača koji može da izazove požar.

"Honda" je saopštila da neispravan prekidač omogućava da voda prodre do električnog mehanizma za pokretanje prozora, što, u nekim slučajevima, može da izazove požar.

Do sada su zabeležena tri slučaja izbijanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << požara - dva u SAD i jedan u Južnoafričkoj Republici.

Odluka se odnosi na model "džez", koji se proizvodi u Japanu, Kini, Brazilu, Tajlandu, Maleziji i Indiji. U SAD će sa tržišta biti povučeno 140.000 automobila, a u Velikoj Britaniji 171.000.
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Honda” povlači 646.000 vozila

Izvor: Capital.ba, 29.Jan.2010

TOKIO, Japanski proizvođač automobila 'Honda' objavio je danas da će povući 646 000 automobila sa tržišta širom svijeta zbog neispravnog prekidača koji može da izazove požar.         Odluka se odnosi na model 'džez', koji se proizvodi u Japanu, Kini, Brazilu, Tajlandu, Maleziji i Indiji.        ...

Nastavak na Capital.ba...

I "Honda" povlači 646.000 automobila

Izvor: S media, 30.Jan.2010, 15:14

Posle "Tojote", koja je ovih dana saopštila da širom sveta povlači na popravku gotovo osam miliona vozila, oglasila se i druga japanska auto-kompanija, "Honda", saopštenjem da povlači 646.000 malih vozila kako bi popravila defekt u automatu za podizanje stakala, koji može da izazove požar u vozilu....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.