Fanovi Bube na plaži Baltičkog mora (FOTO)

Izvor: S media, 16.Jul.2012, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi Bube na plaži Baltičkog mora (FOTO)

Sa više od 2.000 posetilaca, Beetle Sunshine tura je najveće privatno okupljanje ljubitelja Bube širom sveta.

Tokom ture biće postavljene dve bine. Na drugoj bini, automobilski duet će imati svoj veliki debi: izdanje Nova Buba Fender sa zvučnim sistemom od 400 Watti, kreirana u saradnji sa brendom Fender guitar and amplifier, kao i Buba Sport sa R-Line paketima od strane Folksvagen R GmbH, koja predstavlja dodatak programu Bube.

Beetle Sunshine >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tura počinje u Volkswagen centru u Libeku i nastavlja se u Brügmanngartenu u gradu Travemünde. Zainteresovani vozači Bube mogu sebi da rezervišu mesto na sajtu: www.beetle-sunshinetour.de.

Izvor:S media foto:beetle-sunshinetour.de

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Fanovi Bube na plaži Baltičkog mora

Izvor: Nacionalna klasa, 17.Jul.2012, 11:37

Jednom godišnje, fanovi VW Bube iz cele Evrope dolaze na obalu Baltičkog mora u blizini grada Travemünde. Sa više od 2.000 posetilaca, Beetle Sunshine tura je najveće privatno okupljanje ljubitelja Bube širom sveta.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.