RAZDVAJANJE: Premijum brend DS od 2015. godine ostaje bez naziva “Citroen”

Izvor: TopSpeed.rs, 18.Sep.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZDVAJANJE: Premijum brend DS od 2015. godine ostaje bez naziva “Citroen”

Citroenova luksuzna paleta automobila pod nazivom DS, od 2015. godine će na tržištu Evrope poslovati kao zaseban “DS” brend, bez imena Citroen u svom nazivu

Foto: Citroen

Baš kao što se i nagađalo već duže vreme, Citroen je i zvanično potvrdio da će od 2015. godine, njegova premijum gama modela DS postati samostalan brend, bez imena >> Pročitaj celu vest na sajtu TopSpeed.rs << „Citroen“ u svom nazivu, kako bi do 2020. godine, koji je neki okvirni rok, na evropskom tržištu mogao ravnopravno da konkuriše premijum „igračima“, kao što je, pre svega, Audi.

Foto: Citroen

Prema rečima Carlosa Tavaresa, novog šefa Citroena, koji je nedavno stigao iz Renaulta, DS i Citroen neće imati različite platforme, pa verovatno čak ni različite dilere, ali će morati da postoje različiti razvojni i proizvodni standardi.

Foto: Citroen

Šef DS brenda, Yves Bonnefort je potvrdio da će u narednih par godina, na tržište biti lansirano od tri do šest novih modela, uključujući i luksuznu limuzinu DS9 namenjenu Kini, ali i kompaktni SUV namenjen Evropi, kao i „lifestyle“ model, konkurent aktuelnom Fiatu 500.

Izvor: Citroen/TopSpeed

Nastavak na TopSpeed.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TopSpeed.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TopSpeed.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.