SMEDEREVO: Danas i sutra radovi na autoputu do petlje Kolari

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEDEREVO: Danas i sutra radovi na autoputu do petlje Kolari

BEOGRAD - Na autoputu od petlje Smederevo do petlje Kolari, od danas u 8 sati do sutra, 2. decembra, u 17 sati, zbog radova biće zatvorene vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, saopštili su Putevi Srbije.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom,a vozna i zaustavna saobraćajna traka biće zatvorene u dužini od 1,3 kilometra.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.Putevi Srbije pozivaju sve učesnike u saobraćaju da povedu računa o bezbednost radnika.

Autor: Tanjug,Foto: Nebojša Mandić
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izmene na putu Sivac-Srbobran

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2015

Na putu Sivac-Srbobran od danas do 15. decembra u mestu Kula biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovoza...Kako su saopštili Putevi Srbije, radovi se izvode u dužini od jednog kilometra...Tokom izvođenja radova koji su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.