U NEDELJU OPET PROLEĆE: Sunčano i toplo, do 20 stepeni!

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NEDELJU OPET PROLEĆE: Sunčano i toplo, do 20 stepeni!

BEOGRAD - U Srbiji će sutra ujutru biti pretežno oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, a u toku dana pretežno sunčano i toplo.

Najniža temperatura biće od 2 do 8, najviša od 15 do 20, u Timočkoj krajini oko 10 stepeni. Uveče i noću doći će do naoblačenja, ponegde sa kišom, uz slab umeren, u južnom Banatu i na planinama jak, južni i jugoistočni vetar koji će u toku noći biti u pojačanju, u južnom Banatu povremeno olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zavod.

U Beogradu će ujutru biti pretežno oblačno s kratkotrajnom kišom. U toku dana pretežno sunčano i toplo, a uveče i noću naoblačenje, povremeno sa slabom kišom.

Najniža temperatura 7, najviša 19 stepeni. Prema izgledima za narednih sedam dana, do 21. februara, biće toplo, u ponedeljak oblačno, vetrovito, mestimično sa kišom, a od utorka promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom. Od petka će biti malo hladnije.

Autor: Tanjug,Foto: Zorana Jevtić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pretežno sunčano i toplo, do 20 stepeni

Izvor: B92, 14.Feb.2016, 01:42

U Srbiji će ujutro biti pretežno oblačno, ponegde s kratkom kišom, a u toku dana pretežno sunčano i toplo, s temperaturom do 20 stepeni...Uveče i noću očekuju se naoblačenje i ponegde kiša...Duvaće slab do umeren vetar, u južnom Banatu i na planinama jak, u toku noći u pojačanju, u južnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.