Izvor: SrbijaNet.rs, 04.Sep.2010, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tojota Prius dobila najvišu ocenu za ekološke performanse

Automobil "Tojota Prius" dobio je godišnje priznanje Saobraćajnog kluba Nemačke (VCD) za najbolje ekološke performanse, saopštila je kompanija "Tojota Srbija". "Tojota" je ove godine, na rangiranju automobila po ekološkim performansama, u Nemačkoj osvojila vodeće mesto kao lider u autoindustriji.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tojota "Prius" dobila najvišu ocenu

Izvor: S media, 04.Sep.2010

Automobil "Tojota Prius" dobio je godišnje priznanje Saobraćajnog kluba Nemačke (VCD) za najbolje ekološke performanse, saopštila je kompanija "Tojota Srbija"..."Tojota" je ove godine, na rangiranju automobila po ekološkim performansama, u Nemačkoj osvojila vodeće mesto kao lider u autoindustriji...Modeli...

Nastavak na S media...

"Tojota prijus" je "najzelenija"

Izvor: Mondo, 05.Sep.2010, 12:52

"Tojotin" model "prijus" dobio je godišnje priznanje Saobraćajnog kluba Nemačke (VCD) za najbolje ekološke performanse, saopštila je kompanija "Tojota Srbija".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.