Premijera 2015 Chevrolet Camaro COPO modela, limitirana edicija

Izvor: Moto.rs, 05.Nov.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera 2015 Chevrolet Camaro COPO modela, limitirana edicija

Chevrolet je predstavio 215 COPO Camaro model u Las Vegasu tokom SEMA događaja koji je posvećen specijalnoj opremi za vozila. Reč je o ograničenoj ediciji COPO koja će biti proizvedena samo u 69 jedinica.

Pogon ovog modela koji je prikazan na SEMA događaju je obezbeđen 350 „LSX“ V8 motorom koji je opremljen Whipple superpunjačem zapremine 2.9L. Međutim, klijenti koji budu odlučili da kupe ovaj model za trkačke serije mogu da se odluče za verzije sa 350, 396 >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ili 427ks snage. Sva tri motora će biti atmosferske jedinice.

Takođe, dostupan će biti i motor sa 327ks snage koji će posedovati superpunjač bilo zapremine 2.9L ili 4.0L .Sve jedinice će biti građene ručno i karakterisaće ih NHRA odobreni trkački kavez i druga bezbednosna oprema kao i trkačko oslanjanje i delovi šasije. COPO Camaro model će biti vizuelno specifičan po Abalone White boji eksterijera kombinovanoj sa crvenim i sivim ukrasima i svežom COPO grafikom.

foto © Chevrolet
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Audi R8 protiv Mercedesa S63

Izvor: Autoportal.rs, 05.Nov.2014

Vuča na zadnjim točkovima protiv vuče na svim točkovima, V10 agregat protiv V8 motora, motor sa prirodnim usisavanjem protiv motora sa turbo punjenjem, sve to dobijate u odmeravanju snaga između ovog Audija i Mercedesa...Duel dva Nemca na stazi je nešto što svaki ljubitelj brzine voli da vidi....

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.