POGINULA NA PEŠAČKOM: Pijani vozač zgazio devojčicu (12) pa pobegao

Izvor: Kurir, 28.Feb.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINULA NA PEŠAČKOM: Pijani vozač zgazio devojčicu (12) pa pobegao

BLACE- Dvanaestogodišnja devojčica iz Blaca izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 21 sat u glavnoj ulici u Blacu, saopštila je policija.

Nju je vozilom marke “golf” pregazio N. B. (24) iz Blaca, dok je prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu. Vozač je bio pijan a nakon nesreće pobegao je sa lica mesta ali je kasnije uhapšen.

- Sinoć oko 22.15, na Odeljenje urgentne medicine primljena je devojčica sa teškim telesnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povredama. Dete je doveženo bez znakova života. Obavljena je kardiopulmonalna reanimacija i dete je hitno transportovano u KC Niš, gde je odmah po dolasku u prijemnu ambulantu konstatovana smrt deteta -kaže dr Marija Despotović PR prokupačke bolnice.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca vozaču N. B. određena je mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela  teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i on će u zakonskom roku biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Kuršumliji.

Autor: Milen Đorđević,Foto: Kurir

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijan pregazio devojčicu u Blacu, pa pobegao

Izvor: RTS, 28.Feb.2016

Dvanaestogodišnja devojčica poginula je sinoć u Blacu kada ju je automobilom udario pijani vozač, koji je zatim pobegao sa lica mesta. . Devojčica je prelazila ulicu Kralja Petra na obeleženom pešačkom prelazu kada...

Nastavak na RTS...

Blace: Pijani vozač usmrtio devojčicu na pešačkom

Izvor: B92, 28.Feb.2016

Blace -- Dvanaestogodišnja devojčica poginula je u Blacu kada ju je automobilom udario pijani vozač, koji je zatim pobegao sa lica mesta, javlja RTS...Devojčica je prelazila ulicu Kralja Petra na obeleženom pešačkom prelazu kada je na nju naleteo "golf" prokupačkih registracija...Vozač N. B....

Nastavak na B92...

Ovo je čovek koji je PIJAN za volanom UBIO devojčicu u Blacu

Izvor: Blic, 28.Feb.2016

Nikola Bole Bošković iz Blaca sinoć oko 21 sat ubio je u ulici Kralja Petra Karađorđevića dvanestogodišnju N.B. iz istog mesta. Bošković je pijan za volanom svog golfa oborio devojčicu koja je pokušala da pređe ulicu na obeleženom pešačkom prelazu a zatim pobegao sa lica mesta...Nesrećna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.