Pijan pregazio devojčicu u Blacu, pa pobegao

Izvor: RTS, 28.Feb.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan pregazio devojčicu u Blacu, pa pobegao

Dvanaestogodišnja devojčica poginula je sinoć u Blacu kada ju je automobilom udario pijani vozač, koji je zatim pobegao sa lica mesta.
Devojčica je prelazila ulicu Kralja Petra na obeleženom pešačkom prelazu kada je na nju naleteo "golf" prokupačkih registracija.
Vozač N. B. (1992), koji je bio pod dejstvom alkohola, napustio je lice mesta. Devojčica je prevezena u Kliničko-bolnički centar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Nišu gde je zbog zadobijenih povreda preminula.
Vozaču je određen pritvor od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi on će biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Kuršumliji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeziva tragedija: Mrtav pijan kolima ubio devojčicu u Blacu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2016

Trinaestogodišnja devojčica iz Blaca stradala je u subotu uveče dok je prelazila pešački prelaz u ovom gradu. Prema saznanjima, nesreća se desila u Ulici kralja Petra i devojčicu je udarilo vozilo, a od povreda je preminula...Nju je udario vozač “golfa” N. B. (24), koji je bio pod dejstvom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.