Kiler auto: Isecite vaučer i uštedite prilikom registracije

Izvor: Kurir, 31.Avg.2015, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiler auto: Isecite vaučer i uštedite prilikom registracije

Auto-centar poseduje univerzalnu dijagnostiku, koja pokriva sve marke automobila. Takođe, vozačima je na raspolaganju paleta od 550 različitih tipova auspuha, tu je servis za auto-mehaniku, elektriku, servis auto-klima, hladnjaka...

Novi popusti i pogodnosti za vozače u Auto-centru „Kiler auto“ iz Zemuna. Uz registraciju vozila u „Kileru“, samo s vaučerom iz Kurira, vozači dobijaju jednu od besplatnih usluga (punjenje freonom, tehnički pregled, zamena letnjih i zimskih pneumatika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kontrola trapa ili mali servis).

Za sve marke vozila

Akcija nije vremenski ograničena i svi koji donesu vaučer mogu da koriste ove pogodnosti. Auto-centar poseduje univerzalnu dijagnostiku, koja pokriva sve marke automobila. Takođe, vozačima je na raspolaganju paleta od 550 različitih tipova auspuha, tu je servis za auto-mehaniku, elektriku, servis auto-klima, hladnjaka...

Bez odlaska u MUP

Takođe, u „Kiler autu“ vozači mogu da obave kompletnu registraciju, tehnički pregled, uplate sve takse i dobiju registracionu nalepnicu bez odlaska u MUP. Ova akcija odnedavno važi i za pravna lica.

- Naš auto-centar poseduje ovlašćenje Ministarstva unutrašnjih poslova za izdavanje registracionih nalepnica. Akcija podrazumeva da vozač na jednom mestu može da obavi sve što je neophodno za registraciju i u našem servisu dobije registracionu nalepnicu - kaže Jovan Cvetković, direktor „Kiler auta“.

USLUGE U „KILER AUTU“

- Tehnički pregled i osiguranje vozila

- Auto-mehanika

- Izduvni sistemi

- Servis auto-hladnjaka

- Servis auto-klima

- Servis auto-mehanike

- Servis auto-elektrike

- Servis auto-katalizatora

- Limarija i farbanje

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.