(FOTO) SLUČAJNO BACIO PRSTEN OD 350.000 EVRA: Kopao po đubretu, pogledajte da li ga je pronašao

Izvor: Kurir, 18.Mar.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) SLUČAJNO BACIO PRSTEN OD 350.000 EVRA: Kopao po đubretu, pogledajte da li ga je pronašao

Brni Skvitieri (51) iz Misurija, nedavno je izgubio venčani prsten svoje supruge vredan 350.000 evra.

Brni Skvitieri (51) iz Misurija, nedavno je izgubio venčani prsten svoje supruge vredan 350.000 evra. Bez da pogleda da li se na papiru kojim slučajem nalazi bilo šta vredno čuvanja, Brni ga je zgrabio, bacio u vreću, a vreću u kamion koji je u tom času skupljao smeće.

Kada je shvatio šta je uradio, bračni par tada se našao u trci sa vremenom, prsten je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na putu ka deponiji, a ukoliko tamo završi šanse za pronalazak su izuzetno male.

Skvitieri je ipak ubedio radnike komunalne kompanije da mu dopuste potragu za prstenom kroz približno deset tona smeća. Nakon 25 minuta pretrage, prsten je pronašao operativni menadžer kompanije Džo Evans.

GOOD NEWS FRIDAY: Garbage Man Returns Wedding RingA Chesterfield, Missouri, couple is thanking its trash company after...

"U devet od deset slučajeva uopšte ne uspevamo da pronađemo slične izgubljene predmete. Velika je sreća što smo pronašli prsten i uspeli da ga vratimo", rekao je Evans.

(ABC)

Autor: Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Muž slučajno bacio burmu od 350.000 evra

Izvor: B92, 18.Mar.2016

Berni Skvitijeri, 51-godišnjak iz Misurija, nedavno je izgubio venčani prsten svoje supruge vredan 350.000 evra...Skvitijeri je prsten slučajno bacio u smeće nakon što ga je supruga ostavila na kuhinjskom papiru. Ne gledajući šta se nalazi na papiru, Berni ga je zgrabio, bacio u kesu, a zatim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.