Muž slučajno bacio burmu od 350.000 evra

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž slučajno bacio burmu od 350.000 evra

Berni Skvitijeri, 51-godišnjak iz Misurija, nedavno je izgubio venčani prsten svoje supruge vredan 350.000 evra.

Skvitijeri je prsten slučajno bacio u smeće nakon što ga je supruga ostavila na kuhinjskom papiru. Ne gledajući šta se nalazi na papiru, Berni ga je zgrabio, bacio u kesu, a zatim i u kamion koji je u tom trenutku sakupljao smeće.

Nakon što je shvatio šta se desilo, bračni par se našao u trci s vremenom – prsten je bio na putu ka deponiji, a ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tamo završi šanse za pronalazak bile bi izuzetno male.

Skvitijeri je ipak ubedio radnike komunalnog preduzeća da mu dozvole da potraži prsten u približno deset tona smeća. Nakon 25 minuta potrage, prsten je pronašao operativni menadžer kompanije Džo Evans.

"U deset od deset slučajeva ne uspevamo da pronađemo slične izgubljene predmete. Velika je sreća što smo pronašli prsten i uspeli ga vratimo vlasnicima", rekao je Evans.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.